Jeg har bare ikke tid nok!

 

Kender du det der, at der bliver flået i dig fra højre og venstre, og du synes, du skal levere hver gang? Det er hårdt, og det sætter dig konstant i en loyalitetskonflikt, for du vil jo gerne. Men du kan bare ikke. Og hvad gør du så?

Et helt enkelt greb kan være på forhånd at prioritere, hvad du vil bruge din tid på. At du simpelt hen skriver en liste, eksempelvis en gang om måneden, hvor du prioriterer, hvad der er vigtigt for dig i dit liv lige nu. Det kan f.eks. være, at den næste måned, så kunne din prioriteringsliste se sådan her ud:

1. Familien, specifikt at tage sig af ham på 10, der har nogle udfordringer i skolen. Eller giv manden lidt mere omsorg, fordi han lige har skiftet arbejde.

2. Jobbet. Få styr på rammerne for det projekt, der vil påvirke dit arbejde det næste halve år. Eller gøre samarbejdet bedre med ham nede i økonomi, fordi I har en del med hinanden at gøre i hverdagen.

3. Dit frivillige arbejde som spejderleder, specifikt at få styr på planerne for sommerens udflugt med forældrene o.s.v.

Det bliver meget lettere at prioritere i, hvor du skal lægge din energi, hvis du er helt klar over, hvad du vil give din opmærksomhed. Derudover kan du jo dele listen med din familie eller kollegerne, så de ved, hvad de kan forvente og måske også støtte dig i det.

Jeg ved, at det virker for mig, så jeg er ret sikker på, at det kan virke for dig.

 







Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!